Financi√ęle informatie
Uw verschil in Euro's
Financieel Nieuws
Veel Gestelde Vragen
Afspraak maken
Maak een vergelijking

Veelgestelde Vragen

  1. Hoe gaan wij te werk?
  2. Met wie werken jullie samen?
  3. Hoe kan ik mij uitschrijven voor de nieuwsbrief?

Hoe gaan wij te werk?
  1. U vraagt een onafhankelijke en vrijblijvende vergelijking aan. Hiertoe wordt u gevraagd de informatie die hiervoor van belang is online in te vullen.
  2. Wij maken uit de opgestuurde gegevens een vergelijking.
  3. De vergelijking wordt u per email opgestuurd. Als u hierop nog vragen heeft, of aanvullende informatie wenst, kunt u dit via email bekomen.
  4. Als u hierna graag een afspraak wenst met een onafhankelijk financieel planner, dan kunt u dit binnen enkele minuten regelen. De computer leidt u door dit proces heen. Wij zorgen dat u gecontacteerd wordt door een onafhankelijk financieel planner in uw buurt.


Terug naar menu
Met wie werken jullie samen?
"BeleggenEnSparen" werkt samen met onafhankelijke financiële planners verspreid over gans België.


Terug naar menu
Hoe kan ik mij uitschrijven voor de nieuwsbrief?
Hier kunt u aangeven geen mail meer van ons te willen ontvangen. Bij opgave van uw email-adres wordt gecontroleerd of dat adres in ons bestand staat. Zo ja, dan sturen wij een bevestigings-email naar dat adres. Zodra u in die bevestigings-email op UITSCHRIJVEN klikt wordt uw email-adres uit ons bestand verwijderd.

Terug naar menu

 
23-12-2008 - Spaarrente vanaf april 2009 vereenvoudigd (uit Gva)

De rente op het spaarboekje zal volgend jaar vereenvoudigd worden. De basisrente mag vanaf april 2009 niet meer boven de 3 procent liggen. De getrouwheids- en de

Lees meer...


10-12-2008 - Spaarboekje is slachtoffer van renteverlaging

GELD & GEZIN (12-11-2008)- Na de renteverlaging door de Europese Centrale Bank kondigt KBC als eerste Belgische bank aan haar spaarrente te verlagen. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer

Lees meer...
10-12-2008 - Durf praten over je erfenis

NETTO.BE (12-11-2008) Het is een van de laatste grote taboes, zo blijkt. Er bestaat nog heel wat schroom om te praten over wat er met je vermogen moet gebeuren na je dood.
(netto) - We hebben

Lees meer...
10-12-2008 - Vier Belgen op tien ongerust over pensioen

Uit HLN.be van 27 oktober 2008: Vier Belgen op tien vrezen dat ze niet zullen kunnen leven van hun wettelijk pensioen. Dat blijkt uit een enquête van Test-Aankoop. Het onderzoek werd gevoerd in

Lees meer...
 

sitemap - Links

Copyright © 2008 beleggenensparen.be All Rights Reserved.

Inloggen